Om os

IMG_1685

Vi bygger huler sammen med DIG

DANSK HULEBYG, kendt fra DR Ramasjangs tvserie af samme navn er en lille socialøkonomisk virksomhed som bygger og designer huler sammen med børn og voksne over hele Danmark. Vi er eksperter i co-creation-forløb, sætter det gode håndværk i fokus og elsker at bygge i naturen.

Vi holder til på Hulebygger-laboratoriet, Skælskørvej 48 i Sorø på Sjælland i syv hektar vild beskyttet natur med eng, gamle egetræer, mose, bakke og sø – sammen med foreningen Hulebygger-laboratoriets venner.

Hulebyggerlaboratoriet er det vildeste, utroligste åbne værksted og eksperimentarium for børn og voksne, der kan lide at bygge, designe, konstruere og har hovederne fulde af vilde ideer, som skal føres ud i livet i praktisk konkret form i naturen.

Du kan kontakte os på mail: mariellajensen@yahoo.dk

Eller mobil : mobil 2125 8088 ( sms er bedst )

 

Du kan finde os via Google maps her:

Find hulebygger-laboratoriet