Magi på Heartland festivalen

B17065CC-1115-4D5E-B7AA-EE1999A11D91

HJERTELAND er en magisk minifestival i Heartland Festivalen for børn og barnlige sjæle, hvor du kan blive udfordret, inspireret og underholdt i et sandt slaraffenland af MUSIK, SNAK, MAD, KUNST og masser af OVERRASKELSER i børnehøjde.

I Hjerteland slippes magien, legen og fantasien fri i et forunderligt univers med masser af aktiviteter, workshops og muligheder. Alt kan ske i Egeskovs medrivende omgivelser, og alle kan være med til atfinde på, opleve og gå på opdagelse.

I år bygger Dansk Hulebyg en kæmpe biograf hule “HJERTEKULEN”, samt en masse spændende huler med børn og voksne der har lyst til at være med under festivalen. Vi glæder os meget.

HJERTELAND ER EN MINIFESTIVAL I FESTIVALEN

Området henvender sig til børnefamilier med børn på 3-12 år og har under festivalen åbnet lørdag d. 3. juni kl. 10.00-19.00 og søndag d. 4. juni kl. 10.00-19.00.

Området er placeret i de mere end 400 år gamle haverum i slotsparken på Egeskov Slot.

Heartland Festival er gratis for børn i alderen 0 til og med 5 år.

Heartland bestræber sig på at tage børnefamilier seriøst og muliggør, at en weekend på festival også kan være en oplevelse, hvor generationer mødes på tværs og bliver underholdt, stimuleret og får en masse nye oplevelser med hjem.

Se mere her: http://www.heartlandfestival.dk/

Heartland Festivals billede.

Heartland Festivals billede.