REWILDING FOR BØRN

BA6C987C-7886-4F76-A080-E14FD5D5831F

Dansk hulebygs nye store projekt er rewilding.

Rewilding betyder “at-hjælpe-naturen-med-at-blive-vild-igen”. Vi vil re-wilde syv hektar natur i et sammenhængende økologisk drevet naturareal på 390 hektar jord ejet af Naturstyrelsen og Aage Jensens naturfond på det sydvestlige Sjælland.

Målet er over tre år at udvikle en sund og bæredygtig biotop med ideelle levevilkår for danske dyr i samarbejde med børnehaveklasser fra lokale skoler i Sorø, Næstved og Slagelse kommuner og herigennem arbejde med rewilding i børnehøjde.

Konkret har vores projekt fokus på de 52 danske pattedyr, hvoraf 25 er truede. Arbejdet med at skabe et trygt og roligt hjem for grævling, ræv, mosegris, rådyr, hare, fasan, skovmår, egern, pindsvin og hasselmus i skoven og på engene omkring hulebygger-laboratoriet starter med foråret og lige nu arbejder vi på også at kunne sende ugentlige live-tvudsendelser og udkomme med ugentlige reportager i artikelform fra de syv hektar. 

HVIS du ved noget om rewilding, så skriv til os.

Vi har brug for hjælpere og masser af gode råd.

Skriv til mariellaharpelunde@gmail.com

12FEAD98-8CF5-433F-A0FC-E8FA885AE40E